Bearnaisesauce


Opskrift fra gitze

Jeg laver både kold og varm bearnaise

Kold: A-38, Fromage frais eller andet.
bearnaiseessens, persille, estragon, lidt salt og lidt peber (evt. meget lidt sødemiddel)

Grundopskrift til varm sauce

Ingredienser:
2 æggeblommer
1 dl mælk
150 g. græsk yoghurt
1 tsk majsmel

Fremgangsmåde:
kommes i en gryde sammen med valgte krydderier og koges forsigtig op under omrøring

1)bearnaiseessens, persille, estragon, lidt salt og lidt peber (evt. meget lidt sødemiddel)
2)sennep

Pas på med essensen - det bliver hurtigt for meget.

Man kan jo også altid prøve sig frem med andre krydderier

i den varme variant er der pr. 100 gram er 72,7 kcal.

Opskriften kan kommenteres her.


Kommentarer

08/01/2013 kl. 18:28
Hvormeget skal man bruge af hver ting, til den kolde?
Jeg savner sovs utrolig meget.. Så den skal da helt sikkert prøves
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.