Boller med kærnemælk

admin_kent . 456

  • Portioner: 15

  • Arbejdstid: 30minutter

  • Fra start til slut: 10minutter


Ingredienser:

  • 2 Spiseskefulde Maizena (Tolereret)

  • 4 Deciliter Kærnemælk

  • 2 stk. Æg

  • 150 Gram Havreklid

  • 5 Spiseskefulde Hvedeklid

  • 4 Knivspidse Salt

  • 1 Teskefuld Flydende sødemiddel

  • 3 Teskefulde Bagepulver

  • 2 Teskefulde Natron

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)

1dl kærnemælk rørs med maizenamelet ,resten af kærnemælken og æggene røres i.
Havre og hvede klid røres i blandingen, der efter røres salt,sød,bagepulver,natron i.

Dejen fordeles i 15 forme (silikone)

Sættes i ovnen med det samme ellers bundfalder maizena stivelsen
Bages i 18-20 min. ved 180grader.

Når de er varme er de lidt mere klæg end når de er afkølet.

Opbevares på køl eller frost.

Man må i vekselfasen spise 3 stk. om dagen for at få sit havreklid.

Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)

1dl kærnemælk rørs med maizenamelet ,resten af kærnemælken og æggene røres i.
Havre og hvede klid røres i blandingen, der efter røres salt,sød,bagepulver,natron i.

Dejen fordeles i 15 forme (silikone)

Sættes i ovnen med det samme ellers bundfalder maizena stivelsen
Bages i 18-20 min. ved 180grader.

Når de er varme er de lidt mere klæg end når de er afkølet.

Opbevares på køl eller frost.

Man må i vekselfasen spise 3 stk. om dagen for at få sit havreklid.

Note

Opskriften kan kommenteres her

Opskrift fra Lucky