Kyllingenuggets

Sådan gør du

Skær kyllingen i små stykker, så de er på størrelse med almindelige nuggets.

Pisk æg med salt og peber

Dyp kyllingestykkerne i de piskede æg og vend dem derefter i havrekliden. Hvis man bruger chili, skal den blandes med havrekliden inden kyllingestykkerne vendes i.

Steg dem på en non-stick pande, der er smurt med en lille smule olivenolie.

De kan også laves i ovenen, hvor de skal have omkring 30 min. ved 175 grader. Efter 15 min. i ovnen vendes de.

Der kan evt. laves en paprika-løg dip til.

 

4 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.