Kyllingestænger med bacon

Sådan gør du

Bland kyllingefars, hakket løg, salt, peber og muskatnød. Lav små ruller ud af kødet og steg en smule på hver side.
Rul derefter kalkunbacon om dem og steg færdig. Spises som tilbehør til fx brunch, som snack eller mellemmåltid.

2 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fjerkræ

KL
2015-03-01 20:29:52
Fantastisk !!
KL
Tinamor
2015-04-04 08:18:11
Lækre, børnene kan også lide dem
R.Damm
2018-01-05 16:08:33
Damn de blev gode manner. 
lige hvad jeg havde behov for her i angrebsfasen.
skiftede muskatnød ud med chilli(pulver)
Nams??
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.