Pulled chicken

Sådan gør du

1. Løg og hvidløg hakkes, hvorefter de sauteres i en gryde sammen med Cajunmix krydderi. Herefter tilsættes ketchup, cola, kyllingebryst og cherrytomater. Tomaterne (undlades i angrebsfasen og på proteindage) skal skæres i tern. (colaen skal i efter ketchuppen)

2. Kyllingebryst simrer i saucen i 1,5 times tid indtil de er så møre, at kødet kan trækkes fra hinanden med to gafler.

3. Når kyllingen er færdig tages kødet op og trækkes fra hinanden med to gafler. Saucen får lov til at koge lidt ind, hvorefter et par spiseskefulde vendes sammen med det trevlede kød.

Cherrytomater undlades og mængden af løg reduceres i angrebsfasen og på proteindage

Noter

Afhængig af hvilken filosofi man kører efter på LCHF, kan man bruge denne opskrift. Hvis man kun bruger naturlige sødemidler, kan den opskrift ikke bruges pga. kunstig sødemidlet i cola.

 

1 prs. 2 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Bonzo
2017-11-30 15:06:49
Lækkert at tilsætte shiratakinudler i saucen, når den koger lidt ind.
Soldi
2020-04-24 11:16:59
Hvilken temperatur skal det simre ved?
 
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.