Softice

Sådan gør du

Pisk alle ingredienser godt sammen, helst med en håndmixer. Hæld massen i en skål med låg og sæt i fryseren. Tag skålen ud og rør isen hver 30-45 minutter.
Det skal ikke fryse helt hårdt, men skal have en softicekonsistens (Man kan selvfølgelig godt lade det blive hårdt og i stedet tage det ud af fryseren, et stykke tid før det serveres).
Rør en sidste gang i det inden det anrettes.
Anret i brede glas

OBS: I stedet for vaniljepulver kan der anvendes jordbæraroma eller kakaopulver.

 

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Mellemmåltider, Kage og dessert, Snacks og junkfood

Gitte Aarup Carlsen
2015-05-27 17:58:41
Hvad er perfekt fit??
Helle
2015-05-28 12:34:54
Jeg Googlede det og prøv det
Helle munksgaard
2016-09-09 19:56:27
Hvilke faser må det spises i? Osv
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-09-13 08:11:15
Alle faser. Dog ikke med kakao i fase 1
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.