Oprettet af mig d. 26/09/2012 kl. 20:13

Forloren hare

500 g Oksefars 3-7&#37;<br />
1 stort æg<br />
1 løg<br />
4 spsk Haverklid ( Kan undlades )<br />
Salt-peber-paprika<br />
½ dl skummetmælk<br />
1-2 dl vand evt. men en ½ oksebouillonterning<br />
6-7 skiver røget skinke ( den fra lidl )<br />
Sovs:<br />
1dl skummetmælk<br />
1 dl madlavningsfløde 4&#37; (Ja ved godt det er 1&#37; højere end tilladt)<br />
1 dl vand<br />
½ oksebouillonterning<br />
Maizena til jævning<br />
Smages til med:<br />
salt-peber<br />
solbærgelè<br />
Solbærgelè:<br />
1½ dl fun one solbær<br />
1½ dl vand<br />
4 blade husblas<br />
Lav solbærgelè mindst 4 time før spise tid så det kan størkne.<br />
Læg husblads i koldt vand ca 10 min.<br />
saft+vand varmes op til mindst 70 grader,knuger vandet ud af husblasen og kom dem i gryden lad det smelte og hæld så saften i en lille skål eller ligende. i køleskab til det er stift.<br />
Haren:<br />
Bland fars men løg, æg, havreklid,mælk,vand og smag til med salt,peber og paprika.<br />
Form det og lag i et ildfastfad, røget skinke lægges over. hæld noget væde ved, evt. det som skal bruges til sov eller bare lidt vand.<br />
Steges i ovn ved 200 grader i ca. 45-60 min<br />
Sovs:<br />
Rør maizena ud i vand<br />
Madlavningsfløde, mælk, oksebouillonterning hældes i en gryde varmes op og når det begynder at koge jævnes det med maizena.kom kulør i.<br />
Smages til med salt,peber,solbærgelè og evt paprika.<br />
<br /> http://dinslankekur.dk/forloren-hare/


Leneande

27/09/2012 kl. 14:44
Åhhhhhh ja Rita. det vil jeg prøve snart<br />
Aladdinscookie

27/09/2012 kl. 17:10
HOLD NU OP!!! :D Det ser bare lækkert ud! :D<br />
<br />
Hvordan smager solbærgelen? IHHH elsker forloren hare med ribsgele :P og der er brun sovs! ÅÅÅRH. &#060;3 Det må være min fødselsdagsmiddag!<br />
<br />
Må jeg dele den med facebook gruppen?
Tina_christensen

27/09/2012 kl. 17:33
Mums, det ser lækkert ud
mig

27/09/2012 kl. 18:30

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra Aladdinscookie den September 27, 2012, 17:10</b><br />
HOLD NU OP!!! :D Det ser bare lækkert ud! :D<br />
Hvordan smager solbærgelen? IHHH elsker forloren hare med ribsgele :P og der er brun sovs! ÅÅÅRH. &#060;3 Det må være min fødselsdagsmiddag!<br />
Må jeg dele den med facebook gruppen?</div>
</div>
<br />
Takker <br />
Ja men det smager af hmm solbær hehe ej jeg kan godt li det, det smager naturligvis ikke som ribs. Ved ikke om man kan få en ribs saft som er lavet på aroma for ellers kan man jo bare lave sådan en gelè <br />
<br />
Ja det må du gerne
lailab35

28/09/2012 kl. 14:11

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra Aladdinscookie den September 27, 2012, 17:10</b><br />
HOLD NU OP!!! :D Det ser bare lækkert ud! :D<br />
Hvordan smager solbærgelen? IHHH elsker forloren hare med ribsgele :P og der er brun sovs! ÅÅÅRH. &#060;3 Det må være min fødselsdagsmiddag!<br />
Må jeg dele den med facebook gruppen?</div>
</div>
<br />
<br />
<br />
Kan ikke finde den gruppe på facebook du tidligere har skrevet. Kan du hjælpe mig, er den slettet?<br />
Hanne65

28/09/2012 kl. 16:03
Den skal prøves!!
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.