Oprettet af mig d. 10/03/2013 kl. 11:11

Lagkagebunde/Roulade

Lagkage<br />
5 store æg<br />
80g perfect fit (vil tro man også kan bruge andet sødemiddel men det skal svare til 120g sukker)<br />
50 g skummetmælkspulver<br />
50g majsmel<br />
1½ spsk. Maizena<br />
1 tsk. Bagepulver<br />
Tænd ovnen på 175 grader<br />
Del æggene – piske hviderne stive – pisk blommer med perfect fit grundigt så det bliver hvidt.<br />
Bland skummetmælkspulver, majsmel, maizena og bagepulver sammen og sigt det ned i æggemassen - vend det forsigtig rundt – de stive æggehvider vendes i. kommes i springform.<br />
Bages ved 175 grader (ikke varmluft) nederste rille i ovnen i 40-45 min<br />
Køles af og skæres igennem til 2 el. 3 bunde.<br />
Vil mene sammen opskrift kan bruges til roulade så fordeler man bare dejen ud på en bradepande med bagepapir så det bliver en stor firkant.<br />
Når den er færdig bagt og skal køle lægger man et stk bagepapir over den så den har bagepapir på begge sider og så et hårdt opvredet viskestyk over så den ikke bliver tør for så er den ikke til at rulle. kender ikke lige bagetiden men den er helt klart korter end til lagkagebunde.<br />
Jeg lavede en creme af:<br />
ca. 2 tsk vaniliepulver<br />
5 dl skummetmælk<br />
4 æggeblommer<br />
sødemiddel som svare til 100g sukker<br />
30 g majsstivelse<br />
Jeg smagte det så til med mandelessens også <br />
Kom æggeblommerne i en skål, og pisk dem kraftigt med sødemiddel og vaniliepulver, til blandingen bliver hvid. Tilsæt majsstivelse uden at piske. Hæld den kogende mælk i blandingen under piskning. Hæld det hele tilbage i gryden, og sæt den over varmen. Lad cremen koge i ca. 1 minut under kraftig piskning; pas på den ikke brænder på. Hæld cremen gennem en sigte over i en skål, dæk overfladen til med husholdningsfilm, og lad den køle af i køleskabet inden brug.<br />
Jeg lavede en rabarberkompot/grød <br />
Rabarber<br />
Sødemiddel<br />
Vaniliepulver el. stang<br />
Jævn den evt. med maizena lidt hvis den er meget tynd.<br />
Man kan spise 1/4 kage men så har man også brugt begge sine tolereret <br />
<br /> http://dinslankekur.dk/lagkagebunderoulade/<br />
<br />


Kathrine

11/04/2013 kl. 13:39
Super så tror jeg at jeg vil lave en tester på fredag :D glæder mig til at smage den
Vibeke1965

11/04/2013 kl. 14:06
ja det gør jeg også - jeg har heller ikke smagt den endnu :P<br />
<br />
Tror jeg skal prøve den på lørdag - den eller lagkagehapsere
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
UNIQE

12/04/2013 kl. 07:36
Nu har jeg prøvet at lave roulade af opskriften....... Uhmm..... siger jeg bare!<br />
<br />
Jeg vil næste gang lave to roulader eller halvere portionen, for det blev da en KÆMPE roulade.....
Vibeke1965

12/04/2013 kl. 08:11
Hvad fyldte du i ?
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
UNIQE

12/04/2013 kl. 08:43
Jeg havde gemt "guld" i køleskabet til en særlig lejlighed <br />
<br />
Linessas 0,2&#037; friskost og Isis kakaopulver... til kold og varm kakao blandet og smurt ud på rouladen.... uhmmm........
Vibeke1965

12/04/2013 kl. 10:03
Jeg var i Lidl i går og fandt jo så ud af, at fedtindholdet var steget....købte den nu alligevel....skulle nok ha købt minimum i Føtex i stedet for, nå for sent.<br />
<br />
Spiser nu så lidt af den....
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.