Oprettet af gadegaard1 d. 24/11/2011 kl. 15:47

Hjælp!!!!!!!!

Hej allesammen<br />
<br />
jeg har nu været 6 dage i angrebsfasen og tabt 2,9. Jeg synes det går meget langsomt nu og der sker ikke rigtig det vilde. Havde egentlig tænkt at tage de 10 dage i dennne fase, men er det bedre og gå videre til fase 2 nu, for at sætte gang i det igen?


Helleq

24/11/2011 kl. 16:58
Du må jo højest tage 7 dage i angrebsfasen, så du skal i gang med fase 2 nu. Men du skal nok ikke forvente at dit vægttab går hurtigere,når du kommer til fase to. Det er i angrebsfasen, at man taber sig meget,<br />
. Og tre kilo på 6 dage er vel egentligt også pænt. Hvor længe var du om at tage dem på?<br />
Dukan skriver, at man skal forvente et vægttab på et pund hver tredje dag i cruisefasen, så det er cirka et kilo om ugen, og det er forudsat at man følger kuren strikst.<br />
Men bare tro på det, og tab dig i det rigtige tempo- det giver det varige vægttab
gadegaard1

24/11/2011 kl. 17:48
Okay men her på siden står der højst 10 dage i angrebsfasen??<br />
Men tak for dit svar, jeg holder modet oppe
admin_kent

24/11/2011 kl. 21:12
normalt tager man 1-7 dage og hvis man skal tabe rigtig mange kilo, kan man tage op til 10 dage. Hvis vægttabet i fase 1 går i stå, bør man gå videre til fase 2.

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Faser - Generelt
0,4 % Mathilde Kakaomælk uden sukker
01/09/2016 kl. 20:56

Programmet
svar på spørgsmål
01/09/2016 kl. 08:44

Programmet
tolereret fødevare
28/08/2016 kl. 14:26

Min Slankedagbog
start på dukan
23/08/2016 kl. 22:09

Dukan Slankekur - Generelt
Grøntsagsmængde i vekselfasen
22/08/2016 kl. 17:17


Seneste kommentarer

Programmet
svar på spørgsmål
04/09/2016 kl. 18:28

Programmet
tolereret fødevare
03/09/2016 kl. 17:01

Faser - Generelt
0,4 % Mathilde Kakaomælk uden sukker
03/09/2016 kl. 10:14

Min Slankedagbog
start på dukan
25/08/2016 kl. 06:49

Dukan Slankekur - Generelt
Grøntsagsmængde i vekselfasen
24/08/2016 kl. 18:20

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.