Oprettet af mig d. 10/03/2013 kl. 11:11

Lagkagebunde/Roulade

Lagkage

5 store æg

80g perfect fit (vil tro man også kan bruge andet sødemiddel men det skal svare til 120g sukker)

50 g skummetmælkspulver

50g majsmel

1½ spsk. Maizena

1 tsk. Bagepulver

Tænd ovnen på 175 grader

Del æggene – piske hviderne stive – pisk blommer med perfect fit grundigt så det bliver hvidt.

Bland skummetmælkspulver, majsmel, maizena og bagepulver sammen og sigt det ned i æggemassen - vend det forsigtig rundt – de stive æggehvider vendes i. kommes i springform.

Bages ved 175 grader (ikke varmluft) nederste rille i ovnen i 40-45 min

Køles af og skæres igennem til 2 el. 3 bunde.

Vil mene sammen opskrift kan bruges til roulade så fordeler man bare dejen ud på en bradepande med bagepapir så det bliver en stor firkant.

Når den er færdig bagt og skal køle lægger man et stk bagepapir over den så den har bagepapir på begge sider og så et hårdt opvredet viskestyk over så den ikke bliver tør for så er den ikke til at rulle. kender ikke lige bagetiden men den er helt klart korter end til lagkagebunde.

Jeg lavede en creme af:

ca. 2 tsk vaniliepulver

5 dl skummetmælk

4 æggeblommer

sødemiddel som svare til 100g sukker

30 g majsstivelse

Jeg smagte det så til med mandelessens også

Kom æggeblommerne i en skål, og pisk dem kraftigt med sødemiddel og vaniliepulver, til blandingen bliver hvid. Tilsæt majsstivelse uden at piske. Hæld den kogende mælk i blandingen under piskning. Hæld det hele tilbage i gryden, og sæt den over varmen. Lad cremen koge i ca. 1 minut under kraftig piskning; pas på den ikke brænder på. Hæld cremen gennem en sigte over i en skål, dæk overfladen til med husholdningsfilm, og lad den køle af i køleskabet inden brug.

Jeg lavede en rabarberkompot/grød

Rabarber

Sødemiddel

Vaniliepulver el. stang

Jævn den evt. med maizena lidt hvis den er meget tynd.

Man kan spise 1/4 kage men så har man også brugt begge sine tolereret



http://dinslankekur.dk/lagkagebunderoulade/




mig
10/03/2013 kl. 11:14

Man kan også bruge vanilie budding fra Dr. Oetker, den er uden sukker men man skal selv lige regne på hvor meget man må spise da der jo er tolreret ting i

Camilla Dahl
10/03/2013 kl. 12:06

hej mig

det ser super lækkert ud!! det må jeg helt klart prøve

jeg har et, måske lidt dumt, spørgsmål Er majsmel og maizena ikke det samme? det troede jeg :D

majsstivelse og maizena, det er vel det samme?

som du nok kan høre er jeg absolut ikke en ørn i et køkken derfor er det også super dejligt at du er så behjælpelig og tager dig tid til at svare på alle de spørgsmål der bliver stillet!

Camilla

mig
10/03/2013 kl. 12:26

Hej Camilla



der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar

Nej majsmel og maizena er ikke det sammen. majsmel er sådan noget gult,mel noget

Men majsstivelse og maizena er det sammen

Ja men det er da så lidt



Rita

o2185-11202_Majsmel.jpg

a2jz1-c64bc928766b759782253e07eadf006b.jpg

Thor
10/03/2013 kl. 12:52

Den kage ser da uden tvivl alt for LÆKKER ud :D En eller anden burde åbne en Dukan restaurant hvor man kan få en hel menu inkl. dessert. :D

mig
10/03/2013 kl. 13:27

Ja sådan en restaurant og gerne på Lolland el. Falster hehe



Den smager nu også super godt men skal lige ha fundet noget jeg kan li som jeg kan komme oven på, forslag modtages gerne

LenaG
10/03/2013 kl. 13:44

Smøreosten fra Lidl rørt op med sødemiddel, vanille..... Isis cacaopulver.........



Er der mindre stivelse i majsmel end i f.eks. kartoffelmel? For en almindelig lagkagebund ville man jo bruge kartoffelmel.....

LenaG
10/03/2013 kl. 13:53

Nå, jeg søgte selv svaret:


Quote:

Kartoffelmel:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1454 kJ

Protein, total 0.2 g

total-N 0 g

Fedt, total 0.1 g

mættede fedtsyrer 0 g

monoumætt. fedtsyrer 0 g

polyumætt. fedtsyrer 0.1 g

Kulhydrat, total 85.3 g

kulhydrat, tilgængelig 85 g

tilsat sukker 0 g

kostfibre 0.3 g


Quote:

Majsmel:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1528 kJ

Protein, total 6.8 g

total-N 1.1 g

Fedt, total 2.8 g

mættede fedtsyrer 0.4 g

monoumætt. fedtsyrer 0.7 g

polyumætt. fedtsyrer 1.2 g

Kulhydrat, total 78.7 g

kulhydrat, tilgængelig 75.5 g

tilsat sukker 0 g

kostfibre 3.2 g

lucky
10/03/2013 kl. 13:56

Hej Rita

det ser da lækkert ud,tænker man kan lave en rabarber gele og ligge oven på,eller en vanile creme lavet på fromage frais eller hvad man bruger..



He det er bare at komme igang Rita,kan man ikke få iværksætterydelse til det

fauer
10/03/2013 kl. 14:14

På min lagkage lavede jeg en himbær creme. Kvark smagt til med

vaniljeessens og himbæressens.


tabt 26 kg, er i fase 3

fauer
10/03/2013 kl. 14:14

På min lagkage lavede jeg en himbær creme. Kvark smagt til med

vaniljeessens og himbæressens.


tabt 26 kg, er i fase 3

Sasch
10/03/2013 kl. 17:21

Hvor meget må man spise af den kage pr dag.... den ser vildt lækkert ud...

mig
10/03/2013 kl. 17:25


Quote:

Citat fra UNIQE den March 10, 2013, 13:53

Nå, jeg søgte selv svaret:

Quote:

Kartoffelmel:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1454 kJ

Protein, total 0.2 g

total-N 0 g

Fedt, total 0.1 g

mættede fedtsyrer 0 g

monoumætt. fedtsyrer 0 g

polyumætt. fedtsyrer 0.1 g

Kulhydrat, total 85.3 g

kulhydrat, tilgængelig 85 g

tilsat sukker 0 g

kostfibre 0.3 g


Quote:

Majsmel:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1528 kJ

Protein, total 6.8 g

total-N 1.1 g

Fedt, total 2.8 g

mættede fedtsyrer 0.4 g

monoumætt. fedtsyrer 0.7 g

polyumætt. fedtsyrer 1.2 g

Kulhydrat, total 78.7 g

kulhydrat, tilgængelig 75.5 g

tilsat sukker 0 g

kostfibre 3.2 g






Super



Ja der er så forskel, mere protein i majsmel og mindre kulhydrat så det er sikkert derfor Mr. Dukan siger majsmel

mig
10/03/2013 kl. 17:31

Sikke en masse lækker forslag, ja de skal da afprøves takker



hehe Lone, iværksætterydelse jo det burde man kunne få



Sasch: har jeg ikke lige regnet på for det kommer jo også an på hvad man kommer i

Der er jo flere tolereret ting i, maizena og majsmel går under den sammen.

jbg
10/03/2013 kl. 21:17

DU kan også putte dette ovenpå iflg ISIS hjemmeside



Hvordan laver man sukkerfri glasur?

man kan lave en lækker ”smørcreme” glasur. Tag en pose ISIS Mousse med chokolade eller kakao/mocca smag og pisk med 1 dl mælk med en håndmixer i et par minutter.

mig
10/03/2013 kl. 21:27

Åh ja, hvorfor tænkte jeg ikke på det, har jo sådan noget i skabet hehe og måske man lige skal tænke over hvor meget man så kan spise af det ? det er jo og tolereret

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Opskrifter
Hjælp! Hvor er opskriften på mazarinkage?
06/02/2016 kl. 22:53

Faser - Generelt
et bette spørgsmål til fase 1
06/02/2016 kl. 14:36

Dukan Slankekur - Generelt
Ny i klubben
04/02/2016 kl. 22:26

Dukan Slankekur - Generelt
Hvornår skal man starte forfra?
03/02/2016 kl. 19:16

Faser - Generelt
35 dage inde i veksel - køre op og ned...
03/02/2016 kl. 12:50


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Ny i klubben
10/02/2016 kl. 13:17

Min Slankedagbog
Mon jeg kan.... Ja det skal jeg sku !!!
10/02/2016 kl. 11:30

Min Slankedagbog
Bønnes dagbog
09/02/2016 kl. 17:21

Min Slankedagbog
Lexsi`s dagbog
09/02/2016 kl. 12:15

Opskrifter
Hjælp! Hvor er opskriften på mazarinkage?
08/02/2016 kl. 12:08

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.