Om

Dukanslankekur.dk er web site med information om Dukan slankekuren. Den er udarbejdet af personer, der selv har været på kuren og ønsker at videregive information og hjælpe andre der ønsker at starte på eller er i gang med kuren.

Der er ikke læger, vægtkonsulenter, Dukan konsulenter eller andre profesionelle tilknyttet siden, så vi giver ikke råd og vejledning omkring helbred, hvor meget det er sundt at tabe osv. Disse spørgsmål bør man gå til egen læge med.

Siden blev startet, da der var mange der besøgte bloggen kentodgaard.com og stillede spørgsmål til kuren der. Det blev derfor besluttet, at lave dukanslankekur.dk, hvor det er muligt, at finde detaljeret information om kuren og brugerne kan hjælpe hinanden igennem forum.

Dukanslankekur.dk hører under den spanske virksomhed Nordic Factor med virksomhedsnummer x7205077m.

Donation til DukanSlankekur.dk
At bruge DukanSlankekur er gratis. Medlemmerne hjælper hinanden igennem forum, chat osv. og der lægges løbende ny information om dukan slankekuren, opskrifter osv. ind på siden.

Der er nogle omkostninger til vedligeholdelse af siden og til nye funktioner, hvor der skal betales, for nogle af de plugins der bruges. Vi har en mindre indtægt på de reklamebannere, der findes på siden, så uden donationer kan omkostningerne dækkes. Men hvis du syntes, at siden har hjulpet dig på vej og har været til gavn for dig, modtager vi selvfølgelig gerne et bidrag.

Det kan gøres ved, at klikke på knappen herunder. Donationer kan laves med visa, mastercard eller paypal. Beløbet er i Euro, så vær opmærksom på det, når der skrives et beløb. Hvis donationen laves med Visa eller Mastercard, skal der klikkes på Continue ude i venstre side ved Visa og Mastercard logoerne, på den side man kommer ind på.

Kommentarer (3)

 • Anne Lise loftager

  |

  Må man få smør…..
  Mvh All

  Svar

 • Maibrit Runge

  |

  Er ny her. Hvorkan jeg – hvis jeg har et tilfældigt spørgsmål til forumet – stille disse spørgsmål? Indtil videre har jeg kun fundet ud af at fortsætte på tidligere indlæg.

  Svar

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive en kommentar.