Opskrifter i Fase 1: Angrebsfasen (Dressing, dip, saucer)


Hollandaisesauce

Skil æggeblomme og æggehvide. Kom æggeblomme, sennep og skummetmælk i en skål og pisk ingredienserne sammen over e...

Hvidløgsdressing

Put et løg og 2 fed hvidløg i minihakkeren (vær opmærksom på mængden man spiser dagligt, hvis det er til angrebsfasen...

Paprika-løg dip

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål. Prøv dig frem med mængden af paprika og løgpulver, så du får den ønske...

Bearnaisesauce

Ingredienserne kommes i en gryde sammen med valgte krydderier og koges forsigtig op under omrøring. Nemmere kan det ...

Hvidløgsost

Bland osten, skummetmælk og knust hvidløg til det bliver en god fast masse. Vend derefter purløg i.  

Mayonnaise

Slå æggeblommen ud i en skål sammen med vineddike, sennep, salt og peber. Bland det hele godt sammen. Tilsæt paraffi...

Vaniljecreme

Sæt ovnen på 180 grader. Beklæd et ildfast fad med alufolie. Pisk mælken med æg, sødemiddel og vanilje. Smag til med...

Karrysovs

Kog ægget, pil det og tag blommen ud. Pil et løg, og hak halvdelen af det fint. Bland det sammen med den mosede ægge...

Tzatziki style dressing

Bland alle kryderierne i yoghurten og rør det godt sammen.    

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.