Asiatiske fiskefrikadeller

Sådan gør du

Torsken køres igennem kødhakkeren en enkelt gang.

Ingefær rives, løg, koriander og chili hakkes fint.

Bland alle ingredienser sammen og lad massen hvile 30 minutter på køl.

Kom en smule olie på en varm pande.

Lav frikadellerne med en spiseske og steg omkring 4 minutter på hver side.

Brug kun halv mængde løg i angrebsfasen og på proteindage.

Noter

På LCHF undlad maizena

1 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.