Fyldte æg

Sådan gør du

Kog æggene i 10 minutter.

Skær de hårdkogte æg i halve og tag blommene ud og kom i en skål. Hæld vandet fra tunen og bland den sammen med resten af ingredienserne, på nær kaviar. Kom blandingen tilbage i æggene (i fordybningen hvor æggeblommen var). Tilsæt evt. mere fromage frais, hvis blandingen bliver for tør.

Kom en lille tsk. kaviar/stenbidderrogn ovenpå hvert æg.

 

 

Noter

Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.