Grøntsagsdip

Sådan gør du

Dip til grøntsager. 

Dippen har et lavt indhold af kulhydrater og fedt og er derfor egnet til stort set alle slankekure.

Hvidløg presses, selleri, forårsløg og persille hakkes.

Æggene koges i 10 minutter og køles af.

Alle ingredienserne kommes i en food processor indtil de får en blød og cremet konsistens.

Drys lidt paprika over til pynt.

Serveres med grøntsager efter eget valg.

Noter

Til LCHF brug almindelig græsk yoghurt

4 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Dressing, dip, saucer, Snacks og junkfood, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.