Kyllingebryst med bacon og champignon

Sådan gør du

Hak løget og steg det til det til det er brunt i en smule olivenolie.

Skær champignon i skiver og steg det sammen med løg.

Skær bacon i små tern og lad det stege en lille smule til sidst sammen med løg og champignon.

Skær kyllingebryst i tynde fileter. De skal være så tynde som muligt. Kom salt og peber på kyllingefileterne.

Skær skinke i små tern og bland i en skål med løg, champignon og bacon.

I en foliebakke (som dem til leverpostej) læg først en smule friskost i bunden, kom et lag af blandingen med bacon, løg etc. ovenpå og kom et par kyllingefileter ovenpå i et enkelt lag. Kom derefter endnu et lag bacon, løg etc. på og kom en smule friskost ovenpå, drys lidt oregano over og derefter endnu et lag kyllingefileter.

Dæk til med stanniol.

Sæt i en forvarmet ovn ved 200 grader i 18-20 minutter.

Vend den ud på en tallerken.

 

Noter

På LCHF brug almindeligt friskost eller en smøreost

 

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Inged
2016-04-13 08:51:44
Er friskost det samme som fromage frais?
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-04-14 10:07:27
ja, det skulle jeg mene
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.