Kyllingefond

Sådan gør du

Alle grøntsager og krydderier hakkes i store stykker.

Kom alle ingredienserne i en stor gryde.

Tilsæt vand og eddike så ingredienserne er dækket og varm op til det begynder at koge.

Lad det simre ved lav temperatur omkring 5 timer.

Fjern fedt og urenheder fra overfladen hver halve time.

Tilsæt mere vand hvis ingredienserne ikke er dækket hele tiden.

Hæld det hele igennem en si, så grøntsager, kød og knogler bliver siet fra.

Sæt fonden i køleskabet. Når den er afkølet, fjernes det fedt, der har lagt sig i toppen.

Fonden kan nu fryses eller anvendes til en ret. Man kan for eksempel komme det i isterningbakker, så man få små bouillonterninger.

 

4 prs. 5 t 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.