Muffins med vanilje

Sådan gør du

Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne helt stive i én skål.
I en anden skål blandes blommer, fromage frais, vaniljeessens og sødemiddel og piskes godt til det er dejligt luftigt.
Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem lidt forsigtigt i blandingen med æggeblommer.
Blandingen med de tørre ingredienser og blommer vendes nu lidt forsigtigt i æggehviderne. det er vigtigt ikke at overrøre, for så kommer man nemt til at slå luften ud af hviderne.
Fordel i muffinforme
De sættes hverefter 15-20 minutter i en forvarmet ovn ved 175º

 

 

12 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.