Sammenkogt ret med kalkun og grøntsager

Sådan gør du

Skær kalkunen i store tern.

Hak løg.

Skær peber, blomkål og aubergine i tern.

Kom olivenolie i en varm gryde og steg løg og peber et par minutter.

Tilsæt kalkun og steg endnu et par minutter.

 

 

 

 

 

Tilsæt halvdelen af blomkålen og hæld kyllingefond i, så det næsten dækker alle ingredienserne. Kyllingefonden skal være light eller man kan selv lave den. Se opskrift på kyllingefond her.

 

 

 

 

 

 

Lad det simre med låg i omkring 1 time.

Tilsæt squash og lad det simre i en halv time med låget lidt på klem.

 

 

 

 

 

Når der er 5-10 minutter tilbage kan man tilsætte resten af blomkålen. Man kan godt tilsætte hele blomkålen i starten, men den bruges til at jævne, så hvis man også gerne vil have lidt grøntsager med bid i, så kan man tilsætte noget af blomkålen til sidst. Hvis den kun koger et par minutter får den endnu mere bid.

 

 

 

 

 

Lad det hvile og køle lidt ned før det serveres.

 

 

 

 

2 prs. 2 t 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.