Stærk paprikakylling

Sådan gør du

Kom alle krydderierne i en pose og ryst, så de bliver landet godt.

Kom kylling i posen og ryst til kyllingen er helt dækket af krydderier.

1 tsk. olivenolie smøres i bunden af en bradepande og kyllingen lægges ovenpå.

Hæld 1 tsk. olivenolie over kyllingen.

 

 

 

 

Sæt i en forvarmet ovn ved 180 grader 30-40 minutter, afhængig af størrelsen på kyllingbrysterne. Mærk efter engang i mellem. De må ikke blive for faste, for så bliver de tørre.

Spis den evt. med Tzatziki style dressing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Grete Rønnow
2016-05-30 10:38:58
Hvad må man spise til af tilbehør i angrebsfasen?
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.