Wasabi mayonnaise

Sådan gør du

Denne mayonnaise er rigtig god til fisk.

Kog den ene æggeblomme og lad den anden være rå.

Rør kogt æggeblomme og rå æggeblomme (brug evt. pasturiseret æggeblomme) sammen.

Bland kvark i og rør godt rundt.

Kom resten af ingredienserne i og rør det hele godt sammen med en stavblender. Smag til med wasabipasta, da der er forskel på styrken.

Sæt det i køleskabet til det skal bruges.

Noter

På LCHF brug creme fraiche i stedet for kvark

 

2 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Dressing, dip, saucer, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.