Den rå laksefilet koges ved svag varme i 5-10 minutter og afkøles. Skalotteløg steges med paprika på panden. Det skal bare steges et par minutter og køles af.
Fjern al skind fra laks og skær i skiver, så det er nemmere at hakke i blenderen. Herefter kommes alle ingredienserne, på nær paprika, i en blender og blendes indtil man får en ensartet masse og opnår den konsistens som man ønsker. Paprika strøes som pynt ovenpå moussen inden servering.
Hvis man kun har fx koldrøget laks, kan man bruge mere af den og undlade varmrøget laks og omvendt. Smagen vil varierer, men det smager også godt.
3 prs. 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr |