Lad spinaten optø og afdryppe i en si. Pres den sidste væde ud af spinaten og rør den sammen med æggeblommer, mælk, salt og peber.
Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt sammen med spinatblandingen. Fordel massen på en bradepande beklædt med bagepapir og bag den i ovnen i 15 min ved 200 grader.
Vend den bagte spinatbund på et stykke bagepapir på bordet og lad den afkøle før du trækker det nu øverste bagepapir af.
Rør light ost, skyr og saften fra citronen sammen og smør det ud på den afkølede spinatbund. Fordel laksen jævnt og drys med dild. Rul derefter rouladen sammen og pak den ind i husholdningsfilm og lad den afkøle i køleskabet et par timer inden du skærer den i 2 cm skiver.
Serveres med dukanbrød og salat
På LCHF brug en almindelig fed ost
3 prs. 2 t 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr |