Hak løget, pres hvidløget og skær kalkunbacon i små skiver.
Varm en pande, kom olivenolien på og lad løg og hvidløg stege i omkring et minut.
Tilsæt herefter kødet og lad det brune og tilsæt kalkunbacon.
Kom vinen i og lad alkohollen fordampe.
Tilsæt bouillon og lad det simre 5 minutter.
Kom hakket tomat, salt, peber, basilikum og oregano i og lad det simre 20-25 minutter så noget af væsken fordamper.
Rens og tilsæt shiratakinudlerne. Det er også muligt, at bruge andre varianter som spaghetti eller fettuccine. Lad det simre i omkring 10 minutter. Det er også muligt, at koge nudlerne separat, men når de tilsættes sovsen, får de noget af smagen derfra.
Hvis sovsen er for tynd, kan man lade det simre et ekstra stykke tid, så mere af væsken fordamper.
Til LCHF må der gerne bruges en fars med højere fedtindhold
3 prs. 1 tFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød, Shirataki |
Bonzo
2017-10-31 07:18:29 |
Smager fantastisk
- især dagen efter når den har "sat sig". Jeg undlod vin, og kom lidt æbleeddike i. |