Til marinaden blandes krydderier, presset hvidløg, limesaft og yoghurt sammen. Lad det derefter stå på køl i en time.
Tag skindet af kyllinglårerne og fjern overflødigt fedt. Lav nogle riller i kyllingen og gnub den godt ind i marinaden.
Sæt dem på køl i mindst en halv time.
For varm ovnen til 200 grader.
Sæt kyllingen ind i 35 - 45 min. og de sidste 10 min på grill.
På LCHF brug almindelig yoghurt
1 prs. 2 t 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |
annemariewh
2017-11-22 21:38:05 |
Rigtig lækker. Lidt tidskrævende at "flå" lårene.
|
Verdensbedstemormor
2019-07-13 14:54:41 |
Kan man ikke bare bruge kylling bryster ?
|