Velkommen til det nye Din Slankekur! Vi er ved at omlægge systemet og derfor vil der rode lidt de næste par uger. Har du spørgsmål eller problemer så kontakt os endelig i vores forum.

Konsolideringsfasen er en nødvendig overgangsfase – den sikrer at du forbliver på din ønskede vægt

Konsolideringsfasens længde beregnes ud fra hvor meget du har tabt af kilo. Den varer ti dage for hvert tabt kilo. Hvis du netop har tabt 10 kilo, skal du altså følge den 10 gange i 10 dage, dvs. 100 dage.

I konsolideringsfasen må du både indtage grøntsager og proteiner hver dag. Dog er der nogle små særregler, som du kan læse herunder.


Frugt Du må nu spise en portion frugt om dagen på nær: banan, vindruer, kirsebær og nødder. (ALLE slags nødder). I anden halvdel af konsolideringsfasen må du spise to portioner om dagen.
Stivelse Undgå fødevarer såsom: kartofler, pasta, linser, hvidt brød, ris, cuscus og majs, da alle disse indeholder meget stivelse. Du må gerne spise en portion om ugen i første halvdel, og to portioner om ugen i anden halvdel af konsolideringsfasen.
Kød Alt kød fra fase et og fase to, samt at du nu må indtage lammekølle og flæskesteg en til to gange om ugen.

Festmiddag

Du må få en festmiddag om ugen i første halvdel af konsolideringsfasen, og i anden halvdel må du få to festmiddage om ugen. Det er dog vigtigt, at man kun tager en portion af hver ret, samt kun et glas vin/øl pr. ret.


1 proteindag pr. uge

I konsolideringsfasen skal man sørge for, at man mindst har en protein dag om ugen. Du vælger selv hvilken dag, dog anbefaler vi at man følger en fast dag, som fx hver torsdag


Det er stadig vigtigt at forsætte med motion. Gerne mere end 25 minutter pr. dag.

Vejlende antal dage i fase 3

  • Tabt 5 kilo 50 dage
  • Tabt 10 kilo 100 dage
  • Tabt 20 kilo 200 dage
  • Tabt 30 kilo 300 dage