Ælt oksefars, æg, løg, salt og peber godt sammen.
Lav en stor flad bøf ca 1 cm tyk på bagepapir, sæt den i ovnen ved 220 grader ca 15-20 min. tages ud og fyld efter eget ønske kommes på.
Her i opskriften: tomat sovs, 6% ost, skinke, champignon, peberfrugt, tomat skåret i skiver, løg og kalkunbacon.
Tilbage i ovnen til osten er smeltet.
I fase 1- undlad ost+grønt, ikke for meget tomatsovs og kun en smule løg.
På proteindage- undlad grønt
1 prs. 40 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Fjerkræ, Oksekød |
Boenne
2016-04-18 17:52:44 |
220 grader
|