Mayonnaise og Dukan Kuren kan være en svær kombination, men her er en opskrift der kommer ret tæt på den originale. Den ene æggeblomme skal koges og den anden skal være rå.
Mos den kogte æggeblomme og kom den rå æggeblomme i og bland dem godt sammen. Hvis man ikke vil bruge rå æggeblomme, kan man bruge pasturiseret æggeblomme.
Bland det godt sammen med kvark og kom derefter resten af ingredienserne i. Rør det hele godt sammen med en stavblender.
Sæt i køleskabet indtil det skal bruges.
På LCHF brug græsk yoghurt i stedet for kvark
2 prs. 10 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Dressing, dip, saucer |