Oksekødsstænger

Sådan gør du

Alle ingredienser røres i 5 minutter på en røremaskine
Farsen hviler i ½ time på køl
Farsen formes til 12-14 stænger, som lægges på bagepapir
Bages i ovnen i 20 minutter ved 175 grader
Spises kolde eller varme fx med peberrodsdip eller hvidløgsdip

 

 

Noter

På LCHF brug evt. en federe fars

 

2 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.