Forvarm ovnen på 190 grader.
Strø salt og peber over begge sider af kyllingen og læg den i et ildfast fad.
Hæld hvidvin og vand i faddet og strø rosmarin over kyllingen - kan evt. også fylde rosmarin i kyllingen.
Da væsken ikke er en del af måltidet, må kyllingen også spises i angrebsfasen, selvom der er hvidvin i.
Sæt fadet i ovnen, og vend kyllingen efter 30-40 min og lad den endnu stå i 30-40 min. Tiden afhænger af størrelsen. Den skal være omkring 75 grader i midten, så er den færdig.
Velbekomme!
2 prs. 1 t 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |
solsteg
2015-05-25 08:02:35 |
Efter 2 timer i ovnen er der vist ikke meget kød tilbage ?
|
Inave
2016-04-14 05:43:54 |
må man spise sku
|
Inave
2016-04-14 05:44:26 |
må man spise det sprøde skin?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-04-14 10:06:03 |
Nej, skind skal gerne fjernes, da det indeholder meget fedt.
|