Pandekage med fromage frais

Sådan gør du

Ovnen skal varmes op til 200 grader.
Pisk æggene sammen til en omelet i en stor skål.
Tilsæt lidt efter lidt mælk, proteinpulver, salt, peber og hakket basilikum.
Rør ingredienserne godt sammen til en glat dej. Tilsæt fromage frais i små portioner ad gangen,
bland det derefter godt sammen og rør til sidst bagepulveret i.
Har du lyst, kan du derefter tilsætte en eller flere af disse ingredienser:
cornichoner, skinke og purløg.
Hæld dejen i en tærteform, og bag den i ovenen i 40 min.
Lad pandekagen køle af, men tag den ud af formen, mens den endnu er lunken.
Kan spises lunt eller koldt.

2 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Svinekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.