Røræg med laks og skyr

Sådan gør du

Skær laksen i små stykker.

Kom æggene i en skål og pisk dem, til de er godt blandet sammen. Tilsæt salt og peber og pisk lidt mere.

Kom mælken i en gryden og opvarm. Tilsæt æggene og lad det simre lidt under omrøring.

Tag gryden af varmen og hæld på en tallerken. Kom laks og skyr ovenpå og drys med purløg. Servér med det samme.

 

 

4 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.