Hvordan kommer jeg i gang med dukan kuren?

admin_kent . Dukan Slankekur 13676 116 Kommentarer

bannerboger

 

 

1. Opret dig som bruger på dinslankekur.dk. Det kan gøres her. Så kan du gøre brug af forum og har adgang til hele siden.

2. Klik her og bestil Dukan kuren på dansk. Den er god at have, for at få noget baggrundsviden om kuren. Vær opmærksom på, at der laves små ændringer eller opdateringer af kuren hele tiden, så der kan være nogle ting i kuren, som er ændret siden bogen udkom. De seneste ændringer kan findes her på siden.

3. Først skal du finde ud af, hvor meget du vil tabe dig og hvor mange dage du skal være i hver fase. Der laves en udregning for din optimalvægt. Udregningen laves på Dukandiet.co.uk. Husk at ændre vægt, højde osv. til kg. og cm. Det gør du ved at klikke på "change unit". Du behøver ikke at være betalende bruger på siden, for at lave udregningen. Her finder du instruktioner til, hvordan du udfylder skemaet på den engelske side.

4. Du starter kuren i angrebsfasen/fase 1, som kan vare op til 7 dage. Du kan læse om angrebsfasen her og se listen over tilladte mad- og drikkevarer her.

5. Efter angrebsfasen påbegynder du veksel/cruise-fasen/fase 2, som varer indtil du har nået den ønskede vægt. Her skifter du mellem dage med grøntsager og proteiner og dage kun med proteiner. Du kan tage 1 dag med proteiner og 1 dag med grøntsager og proteiner, som er det de fleste foretrækker, men det kan også være 2 og 2 og helt op til 5 og 5.

Du kan se en liste over tilladte mad- og drikkevarer her for fase 2. Dagene kun med proteiner minder om angrebsfasen, men du skal spise mere havreklid og du må også spise fra den tolererede liste. På grøntsagsdagene anbefales det, at du spiser ca. 1/3 grøntsager og 2/3 proteiner.

6. Når du har nået den ønskede vægt går du ind i den 3. fase, som er konsolidationsfasen. Man skal være i denne fase 10 dage for hvert kilo man har tabt. Det er meget vigtigt, at du fortsætter i denne fase, da man ellers meget sandsynligt tager den tabte vægt på igen. Kroppen skal vænne sig til, at man nu har en anden vægt. Her begynder man lige så stille, at spise de madvarer, man ikke måtte spise i de to første faser.

7. Når du er igennem konsolidationsfasen, går man ind i stabiliseringsfasen, som varer hele livet. Det lyder ekstremt, at man skal følge kuren resten af livet, men det er nogle få retningslinier man skal følge, for at holde vægten.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, så kig på FAQ eller spørg i forum.

 

Trackback from your site.

Kommentarer (116)

 • welle

  |

  Ved ikke lige hvad Coco one er , men hvis der er sukker i , må du ikke .

  Svar

 • yaz

  |

  hey jeg er i fase 2 må jeg drikke coco one ?

  Svar

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive en kommentar.