Feriefredag - Interview med svale75


Fortæl lidt om dig selv!
Jeg hedder Susanne – Kendt som Svale her inde,  37 år gammel, bosat på Falster sammen med min datter og vores 4 dejlige katte.

Hvordan eller hvorfor tog du på?
Jeg har lige fra barns ben af været en stor pige, tror på det ligger i generne :o)

Hvad fik dig til at beslutte, at du ville tabe dig?
Det har jeg  - så længe jeg kan huske – altid gerne ville. Og har taget tilløb rigtig mange gange.

Hvorfor valgte du netop Dukan Kuren?
Fordi kødet tiltalte mig, er ikke den store grønt-spiser. Og ja så jo nogle af de rigtige flotte resultater andre Dukanere har opnået, så det gav blod på tanden i håbet om, at jeg kunne opnå det samme. Og samtidig man skulle ikke bruge penge på at blive kontrolvejet men kan køre det selv :o)

Har du været på andre kure før?
Har prøvet lidt af hvert, vægtkonsulenterne, vægtvogterne, tælle kalorier, diætist osv.....

Hvad var reaktionen fra dine omgivelser på, at du valgte at gå på Dukan Kuren?
Meget blandet.  Jeg fik bl.a. at vide, om det kunne være sundt at spise så meget kød? Om jeg var sikker på, jeg blev mæt? Og nu her efter jeg er kommet så langt, begynder det at komme: ja det er jo svært at holde det bag efter.....

Hvilken fase er du i og hvor mange dage har du været på kuren i alt?
Jeg er i fase 2, og har været igang siden 11. oktober 2012, som er  168 dage!!

Hvor meget har du tabt dig?
23 kg

Er der noget du snyder med eller ikke overholder?
Jeg bruger de krydderier, jeg har lyst til. Og ind imellem får jeg får meget af de tolereret varer, men hellere spise for mange gajoler  ell. Bolcher end at falde i og få spist alm. Slik. Endvidere drikker jeg det cola, som jeg har lyst til. I perioder kan jeg drikke 1½ liter om dagen og andre dage rører jeg slet ikke cola.
Jeg har endvideret gået i byen og har drukket med jævne mellemrum hele kuren igennem.

Hvad har været det sværeste ved kuren?
Jeg har ind imellem savnet at kunne spise nogle kylhydrater som pasta, ris og flutes – og selvfølgelig de søde sager ind imellem.

Hvor meget motion har du dyrket og hvilken type motion?
I starten gik jeg næsten dagligt, der efterfølgende blev  til næsten daglige cykelture på motionscyklen. Måtte dog sløfte cykelturen her for en måneds tid siden, da mit knæ begyndte at skabe sig, og jeg har ikke været for god til at få genoptaget den daglige anbefalet motion.

Hvad er dit bedste trick eller din redning, når du har været lækkersulten?
Der har jeg brugt chokomoussen fra Isis,  cola og nogle tilladte gajoler eller bolcher....alt efter hvad jeg har haft lyst til

Har du på noget tidspunkt været ved at give op og (hvis ja) hvad fik til til at fortsætte?
Ja når vægten har haft bevæget sig den forkerte vej og det tog et par dage at få den ned igen......men ja er altid stået op næste morgen og kørt på med frisk mod. Og endvidere har man altid fået et par opbakkende ord med her inde i ens dagbog fra de andre dukanere! Det er virkelig guld værd!!  Og nu har jeg fået lovning på en henvisning fra lægen, så jeg kan komme et smut forbi sygehuset i håbet om at blive godkendt til hudreduktion.

Hvad har vægttabet betydet for dig i hverdagen?
Det fedeste er at kunne gå i almindelige tøjbutikker og købe tøj på lige fod med alle andre :o) er næsten helt høj de gange, jeg har været ude og shoppe nyt tøj efter, jeg er gået igang med kuren!!!

Har det haft nogen effekt på dit helbred?
Min kondition er blevet meget bedre. Nemmere at komme op og ned af trapperne og op og ned i forhold til skiftende arbejdsstillinger. Endvidere kan jeg virkelig mærke, hvor meget hurtigere det går ude på et dansegulv :O)  Og en fantastisk oplevelse!!!
Rent psykisk har det også givet mig rigtig meget, at jeg  er kommet så langt, for håbede bare på – og drømte om - at kunne nå de 10 kg, da jeg startede op...... jeg er virkelig stolt over, at det har kunne lykkes mig at frigive de kg....og jeg har gjort det for mig selv og ingen andre!!! Føler næsten jeg er vokset et par meter :o)

Fortæl om en sjov eller positiv episode i forbindelse med dit vægttab!
Jamen det bedste er helt sikkert, når der kommer kommentarer fra omgivelserne om: har du ikke tabt dig? Og de så endvidere spørger; om jeg er blevet opereret. Kan ikke lade være med at blive pavestolt, når jeg kan sige; nej det er jeg ikke.
Har for det meste været rigtig glad for at kunne mærke, at mit gamle tøj blev for stort, men har dog et par bestemte stykker tøj som klart har været mit favorit. Der er jeg alligevel blevet lidt trist over, at det nu er et overstået kapitel......men ja er jo så småt begyndt at købe nyt tøj, og det er super dejligt, for det er noget tøj, der sidder helt anderledes på mig :)

Hvad er det første du spiste/vil spise når du kommer i fase 3?
Tror helt sikkert jeg skal ha et måltidmad med flutes og ris, kunne være en god gang gammeldags boller i karry :o Bliver dejligt at kunne spise det med god samvittighed :o

Kan du holde vægten nede i fremtiden?
Det håber jeg da....har hvertfald planer om, at jeg aldrig skal blive så stor igen!!! Og håber selvfølgelig på det bedste ....især også, hvis jeg er så heldig at komme igennem nåleøjet og få lavet den hudreduktion.


svale75 dagbog

svale75 billeder

Svale75 før og efter

svale75foersvalefoer

 


Kommentarer

29/03/2013 kl. 11:51
Godt gået Svale
04/04/2013 kl. 08:46
Du er SÅ sej, og skøn historie at læse
29/03/2013 kl. 11:53
Du så super sød ud før, nu ser du BÅDE super sød ud, og ligner en slank million hvor er det bare SÅ flot et arbejde du har gjort !!!!!
mig
29/03/2013 kl. 11:54
Dejlig læsning søde Svale det er bare så godt gået af dig, du ser super godt ud men har jeg vist fortalt dig flere gange ja du har haft dine op og ned ture over vægten men se dig nu, det betaler sig virkelig at kæmpe

Knuuus♥
29/03/2013 kl. 21:42
Du er bare så super fantastisk... det bare så godt gået, du er er sej og du skal nok nå dine mål, resten af livet...
Du ser så skøn ud. Vær du nu stolt af dig selv.
Hyg dig.
Knus Sanne
30/03/2013 kl. 16:51
Hej det er bare flot gået,kan godt forstå hvis der er nogen der ikke lige kan kende dig
01/04/2013 kl. 20:02
Ååååh ja søde❤ Du ved jo næsten hvad jeg vil skrive Kan stadig huske da du startede Du var så meget i tvivl på om du kunne
Og se dig nu! Du ser sk... Godt ud!!! ❤
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.