Chokolade panna cotta

Sådan gør du

Lidt sødt skal der til, når man er på slankekur. Her kommer en opskrift, som indeholder kakao og for dem som savner chokolade, kan det være en god erstatning. 

Den er hurtig at lave, men skal stå i køleskabet nogle timer for at køle af og blive stiv, før man kan spise den.

 

Læg husblas i blød i vand, så det bliver blødt

 

 

 

 

 

 

 

 

Varm mælken op og kom kakao og sødemiddeli og bland det godt sammen

Når mælken koger kommes husblas i og det skal simre et par minutter under omrøring

Pas på at mælken ikke brænder på

 

 

 

 

 

 

Tag det af komfuret og kom det i små glas eller en anden type form

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæt det i køleskabet 3-4 timer og så er det klar til at spise

 

 

 

 

 

 

 

 

Noter

Vær opmærksom på at kakao er en toleret madvare, hvor 1 tsk. tæller som en tolereret og man må højst indtage 2 tolerede madvarer i fase 2 og 3 i fase 3.

3 prs. 4 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Kage og dessert

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.