Lidt sødt skal der til, når man er på slankekur. Her kommer en opskrift, som indeholder kakao og for dem som savner chokolade, kan det være en god erstatning.
Den er hurtig at lave, men skal stå i køleskabet nogle timer for at køle af og blive stiv, før man kan spise den.
Læg husblas i blød i vand, så det bliver blødt
Varm mælken op og kom kakao og sødemiddeli og bland det godt sammen
Når mælken koger kommes husblas i og det skal simre et par minutter under omrøring
Pas på at mælken ikke brænder på
Tag det af komfuret og kom det i små glas eller en anden type form
Sæt det i køleskabet 3-4 timer og så er det klar til at spise
Vær opmærksom på at kakao er en toleret madvare, hvor 1 tsk. tæller som en tolereret og man må højst indtage 2 tolerede madvarer i fase 2 og 3 i fase 3.
3 prs. 4 tFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Kage og dessert |