Opskriften kan bruges til mange forskellige slankekurer og den passer fint til både Dukan og LCHF.
- Alle grøntsager på nær forårsløg finthakkes og krydderier
- Bland farsen med de finthakkede grøntsager
- Form små kødboller af farsen. IKEA-kødbollestørrelse
- Sæt dem i en forvarmet varmluftsovn ved 175 grader i 25 minutter
- Hak forårsløg og drys over når kødbollerne serveres.
I angrebsfasen og på proteindage på Dukan Kuren, bør man reducere mægden af koriander og skalotteløg til en omkring en tredjedel. Forårsløg udelades.
2 prs. 35 minFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |