Sådan kommer du i gang med Dukan Kuren

 1. Opret en konto på dinslankekur.dk

 2. Lav en udregning for hvor lang tid du skal være i hver fase. Det gør du ved at gå ind under Min plan og udfylde oplysningerne, hvorefter du får en plan for hvor mange dage du skal være i hver fase.

  Husk at dagene i fase 1 er faste, så her må du hverken trække fra eller lægge til og dagene i fase 2 er vejledende, da alle taber sig forskelligt. I fase 3 skal du være 10 dage, for hvert kilo du har tabt.

 3. Du skal nu i gang med at finde ud af hvad du må spise i angrebsfasen. Du kan se en oversigt over angrebsfasen her.

 4. Efter angrebsfasen skal du i gang med vekselfasen, hvor du skal skifte mellem proteindage og grøntsagsdage.

  På grøntsagsdagene må du spise det samme som på proteindagene, men med tilføjelse af grøntsagerne du finder på listen i vekselfasen. For at få et optimalt vægttab, bør du spise omkring 1/3 grøntsager og 2/3 proteiner på grøntsagsdagene. Proteindagene minder om angrebsfasen, men der er nogle vigtige forskelle.

  I denne fase er der også tilføjet en tolereret liste, hvor du må spise to ting fra om dagen. De tolererede må spises på både protein og grøntsagsdage. Læs mere om vekselfasen her, hvor du kan finde alle listerne over hvad du må indtage på de forskellige dage.

  Du skal blive i denne fase indtil du har opnået din ønskevægt.

 5. Når du har opnået din ønskevægt, går du over til konsolideringsfasen. Her skal du være 10 dage, for hvert kilo du har tabt. Har du fx tabt dig 20 kg. skal du være i denne fase i 200 dage. Her tilføjes flere madvarer til kosten, så kroppen tilvænnes igen at få flere kulhydrater. Læs mere om konsolideringsfasen her.
 6. Den sidste fase varer resten af livet og her er kun nogle få regler man skal følge, hvoraf den vigtigste er at du skal have en proteindag om ugen. Læs mere om stabiliseringsfasen her.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.