Denne slankeopskrift er inspireret af det indiske køkken. Svinemørbrad Garam Masala som indeholder en del forskellige krydderier.
- Bland alle krydderier og vand sammen
- Skær svinemørbrad i skiver af omkring 2,5-3 cm tykkelse
- Vend skiverne i krydderiblandingen, så kødet er helt dækket
- Lad det marinere et par timer
- Varm olien op og steg skiverne af svinemørbrad ved stærk var i omkring 4 minutter på hver side.
- Skru ned for varmen og lad dem stege færdig ved lav til mellem varme i 8-10 minutter, indtil de er gennemstegt
Opskriften er til 2-3 personer afhængig af størrelsen af svinemørbrad og hvilket tilbehør man sætter det sammen med
2 prs. 25 minFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Svinekød |