Garama Masala Svinemørbrad

Sådan gør du

Denne slankeopskrift er inspireret af det indiske køkken. Svinemørbrad Garam Masala som indeholder en del forskellige krydderier.

 

- Bland alle krydderier og vand sammen

 

- Skær svinemørbrad i skiver af omkring 2,5-3 cm tykkelse

 

- Vend skiverne i krydderiblandingen, så kødet er helt dækket

 

- Lad det marinere et par timer

 

 

 - Varm olien op og steg skiverne af svinemørbrad ved stærk var i omkring 4 minutter på hver side.

 

- Skru ned for varmen og lad dem stege færdig ved lav til mellem varme i 8-10 minutter, indtil de er gennemstegt

 

 

 

 

 

 

Noter

Opskriften er til 2-3 personer afhængig af størrelsen af svinemørbrad og hvilket tilbehør man sætter det sammen med

2 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Svinekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.