Krydrede kyllingelår til slankekur

Sådan gør du

- Kom krydderier og vand i en skål og bland det hele sammen til en ensartet masse

- Kyllingelår skal marineres i krydderiblandingen. Det kan gøres i en pose eller en skål. Sørg for at dække lårerne og komme det under skindet

- Lad det marinere i minimum en time, men gerne længere

- Skær løg over på midten

- Kom kyllingelårerne og løg i et ovnfast fad eller på en bradepande og sæt det i en forvarmet ovn ved 180 grader i 60-70 minutter. Tiden afhænger af størrelsen på kyllingelårene. 

 

 

Noter

Husk at fjerne skind inden du spiser dem, hvis du er på Dukan Kuren. Kyllingeskind må ikke spises på Dukan Kuren.

Brug kun halvdelen af løg, hvis man er i angrebsfasen eller på en grøntsagsdag i fase 2 på Dukan Kuren.

 

 

2 prs. 2 t 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.