- Kom krydderier og vand i en skål og bland det hele sammen til en ensartet masse
- Kyllingelår skal marineres i krydderiblandingen. Det kan gøres i en pose eller en skål. Sørg for at dække lårerne og komme det under skindet
- Lad det marinere i minimum en time, men gerne længere
- Skær løg over på midten
- Kom kyllingelårerne og løg i et ovnfast fad eller på en bradepande og sæt det i en forvarmet ovn ved 180 grader i 60-70 minutter. Tiden afhænger af størrelsen på kyllingelårene.
Husk at fjerne skind inden du spiser dem, hvis du er på Dukan Kuren. Kyllingeskind må ikke spises på Dukan Kuren.
Brug kun halvdelen af løgene hvis man er i angrebsfasen eller på en proteindag i fase 2 på Dukan Kuren.
2 prs. 2 t 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |