Kalkunspyd med karry

Sådan gør du

Kalkunspyd er en nem og kaloriefattig opskrift, som kun kræver nogle få ingredienser.

 

- Bland karry og vand i en skål og rør sammen

 

- Kom kalkunfilet i skålen og bland godt sammen, så kødet er dækket af sovsen og lad det marinere i 30 minutter

 

- Rul kalkunfileterne sammen og sæt på spyd

 

- Varm en pande op og kom olivenolie på

 

- Steg spydene 4-5 minutter på hver side. Læg gerne låg over panden.

 

 

Noter

Kalkunfilterne skal være tyndt skåret

Hvis man bruger træspyd, er det en god ide at lade dem lægge i vand i 10 minutter før de bruges. Dette forhindrer at de bliver brændt

2 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.