Kalkunspyd er en nem og kaloriefattig opskrift, som kun kræver nogle få ingredienser.
- Bland karry og vand i en skål og rør sammen
- Kom kalkunfilet i skålen og bland godt sammen, så kødet er dækket af sovsen og lad det marinere i 30 minutter
- Rul kalkunfileterne sammen og sæt på spyd
- Varm en pande op og kom olivenolie på
- Steg spydene 4-5 minutter på hver side. Læg gerne låg over panden.
Kalkunfilterne skal være tyndt skåret
Hvis man bruger træspyd, er det en god ide at lade dem lægge i vand i 10 minutter før de bruges. Dette forhindrer at de bliver brændt
2 prs. 45 minFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |