Dette er en opskrift på boller i karry til slankekur, men med nogle små forskellige i forhold til den normale boller i karry.
Skalotteløg hakkes, squash skrælles og skæres i små tern.
Bland herefter kyllingefars, skalotteløg, peber, salt, 1 tsk. karrypulver, 0,5 tsk gurkemeje og stødt kommen sammen.
Lav små kødboller og steg dem i en smule olivenolie på panden. De skal kun steges et par minutter på hver side, men behøver ikke blive færdigstegt. Sæt dem til side
Kom squash i en gryde med vandet og kog det i 5 minutter ved mellem varme
Kom en smule olivenolie mere på panden, hvor kødbollerne blev stegt og steg porren i omkring 5 minutter ved mellem varme.
Kom 2 tsk. karrypulver og 1 tsk. gurkemeje på panden og bland sammen med porren.
Squash og vandet fra squash kommes på panden under omrøring.
Kog det i et par minutter om omrøring.
Kom det i en skål og blend det sammen med en stavblender, indtil det bliver en ensartet masse
Hæld det tilbage på panden og kom kødbollerne i sovsen. Lad det koge ved svag varme i omkring 10 minutter.
Vi steger først kødbollerne, for at give lidt smag til sovsen, som man laver på panden bagefter. Det er også muligt, at koge kødbollerne sammen med squash og komme dem i sovsen bagefter eller komme dem direkte i sovsen og lade dem blive kogt deri.
Spis den evt. med falske ris
Vær opmærksom på at der er begræsning på olivenolie på Dukan Kuren.
2 prs. 30 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |