Falske indiske ris

Sådan gør du

En slankeopskrift på falske indiske ris, som kan bruges til tilbehør til fisk eller kød.

- Skær blomkål i store stykker og riv dem på et rivejern

- Varm en pande op til mellemhøj varme og kom olivenolie på og derefter kom den revne blomkål på og steg 3 minutter

- Tilsæt gurkemeje og steg 3 minutter mere

Så er risene klar som tilbehør til fisk eller kød. De kan også spises alene evt. med en smule sovs til.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.