Laks en papillotte med grøntsager

Sådan gør du

Ifølge netdoktor.dk er fiskeolie godt for helbredet og det har en dokumenteret effekt ved hjertesygdom og leddegigt. Så her får du en opskrift med laks, som også indeholder grøntsager. Så kan det vel næsten ikke blive bedre for helbredet.

 

- Hvis laksen ikke er skåret i to stykker, så skal det gøres først, så der er et stykke til hver person.

- Skær grøntsagerne i julienne. Lime skæres i skiver.

 

 

 

 

 

 

 

- Læg halvdelen af grøntsagerne på et stykke sølvpapir, læg laksen ovenpå og drys salt og peber over og afslut med at lægge et par skiver lime ovenpå. Det samme gøres med den anden halvdel af grøntsager, laks osv. Luk sølvpapiret sammen og søg for at der er lukket tæt i kanterne.

 

 

 

 

 

 

 

- Sæt dem på en bageplade midt i ovnen ved 175 grader (forvarmet) i 30 minutter.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Tag dem ud af ovnen og anret på en tallerken. Forsigtig!!! så man ikke brænder sig på sølvpapiret.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.