Vekselfasen fører direkte til den ønskede vægt

Varigheden af vekselfasen afhænger af hvor meget du vil tabe dig. Denne fase skal følges, indtil du har opnået det ønskede vægttab. I vores program laves der et estimat af, hvor lang tid det vil tage at nå den ønskede vægt, men da alle taber sig forskelligt, er det kun et estimat og man skal blive i vekselfasen indtil man når den ønskede vægt.

I denne fase skifter man mellem dage kun med proteiner og dage med proteiner og grøntsager, med højst 5 dage af hver. Man kan selv vælge om man vil tage fx 5 dage med proteiner, efterfulgt af 5 dage med proteiner og grøntsager eller 3 og 3. Vi anbefaler at man skifter hver dag, så man ikke bliver træt af, kun at spise proteiner flere dage i træk.

Dagene hvor man spiser grøntsager og proteiner, skal man spise begge dele, ikke kun grøntsager. For at få det optimale vægttab, anbefales det at sammensætningen er en tredjedel grøntsager og to tredjedele proteiner.

Ikke alle grøntsager er tilladte. Se listen over tilladte og tolererede mad- og drikkevarer. Bemærk at der er to lister, en for proteindage og en for grøntsags- og proteindage.

Motion

Man bør dyrke minimum 30 minutters motion om dagen. Det behøver ikke være intens motion, en gåtur på 30 minutter er fint.

Elevatoren (og rulletrapper) eksisterer ikke mere. Du må ikke længere tage elevatoren, trappen skal bruges.

Indkøbsliste vekselfasen Dukan Kuren

Nederst finder du en indkøbsliste med basisvarer til vekselfasen af Dukan Kuren.

Eksempel på ugeplan

Mandag Protein
Tirsdag Protein + grøntsager
Onsdag Protein
Torsdag Protein + grøntsager
Fredag Protein
Lørdag Protein + grøntsager
Søndag Protein
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.