Hvad gør jeg efter en syndedag på Dukan Kuren?


En dag eller et måltid hvor man ikke syntes, at man kan undgå at lade Dukan vige til fordel for fedt og kulhydrater. Det kan være til jul, en stor fest som et bryllup, en rund fødselsdag osv. Det sker for de fleste og efterfølgende kan man måske se et udsving på vægten og på samvittigheden.

Hvordan forholder man sig til disse overspring eller syndedage, som mange meget religiøst kalder dem?

Hvis man i forvejen ved, at man ikke kan undgå at komme til at spise noget, der ikke følger Dukan Kurens retningslinjer, kan man lave en plan for måltidet. Har man en plan, så er det nemmere at begrænse sig, end hvis man bare tager det som det kommer og prøver at begrænse sig lidt.

På Dukan Kuren anbefaler vi følgende.
 

Planlæg dit overspring når du er på slankekur

Vores anbefalinger er at man selvfølgelig skal nyde måltidet, når man nu har besluttet sig for at man laver et overspring, men følg disse retningslinjer.

  1. Lad være med at spise snacks og drikke alkohol før måltidet. Ofte serveres der nogle snacks som chips, nødder, kiks osv. og alkohol inden spisning og her skal man gå efter vand, dansk vand og lignende og ikke spise snacks.

  2. Spis hvad du får til forret, men spis kun en portion.

  3. Spis en portion af hvad du får til hovedret, men sørg for at du bliver mæt på kød, fisk og grøntsager og ikke på tilbehøret, da tilbehøret ofte er kartofler eller ris samt sovs. Spis ikke brød til måltidet. Spis gerne ekstra kød og grøntsager.

  4. Drik kun et glas alkohol. Om det er et glas vin, champagne eller en øl er lige meget, men der drikkes kun en genstand. Derefter gå efter vand, dansk vand, light sodavand og lignende.

  5. Spis dessert, men spis kun en portion.

  6. Undgå at spise snacks efter måltidet.

Følg disse retningslinjer efter du har lavet overspring på slankekur

Efter et overspring bør man:

  1. Tage en proteindag uden tolererede fødevarer.

  2. Dyrke mindst 50 minutters motion, som kan være fx en lang gåtur.

  3. Dag to efter et overspring bør man tage en almindelig proteindag og derefter fortsætte dukan kuren som man hidtil har gjort.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.