Nu er det næsten weekend - Interview med Ninapiie der har tabt kg. 20


Fortæl lidt om dig selv!
Hej i skønne tabere :O) Jeg hedder Nina, og er en ung pige på 37 år. Jeg har været gift i 8 år med min dejlige mand. Vi har jordens dejligste børn, på 17,12 og 6 år. Jeg bor mellem Holbæk og Kalundborg (sjælland). Jeg arbejder i socialpsykiatrien, som social og sundhedsassistent.  Glæden ved at hjælpe svage mennesker i en svær situation, så de får en mere positiv hverdag, gør at jeg elsker mit job. Og så er der nye udfordringer hver dag, ikke to dage er ens. I min fritid er jeg jo blevet et mere ude menneske, efter jeg startede på Dukan. Jeg er nemlig blevet lidt afhængig af min ½ times gå tur :O) Ellers bruges fritiden med familien.
På Dukanslankekur.dk hedder jeg Ninapiie. Jeg har lavet en dagbog, som du er velkommen til at følge med i, den hedder sjovt nok Ninapiies dagbog. Jeg bliver så glad når i kommer med en lille kommentar :O)

Hvordan eller hvorfor tog du på?
Er det ikke lidt en dårlig undskyldning, og sige det var pga. af graviditet? Hmmm…. Nogle siger man tager 5 kg.  På pr. barn. Så skulle jeg ha haft min. 5-6 børn ;O) Jeg er lidt af en hygge trold, elsker god mad, og er ikke særlig god til morgenmad og frokost. Så det hele gav sig selv, det er ikke god stil, heller ikke livsstil!

Hvad fik dig til at beslutte, at du ville tabe dig?
Sommerferien 2011 var en dejlig sommerferie med familien. Noget tid efter, skulle sommerferie billederne kigges igennem. Og der fik jeg mig noget af et chok! Det var ikke lige sådan jeg så mig selv i spejlet. Det må være sådan et spejl jeg har som på bakken (som forvrænger spejlbilledet…. Til slank figur) Jeg kunne ikke genkende mig selv.

Hvorfor valgte du netop Dukan Kuren?
På det tidspunkt, kendte jeg desværre intet til Dukan kuren. Jeg startede på et træningshold, hvor vi trænede en gang om ugen, og fik kostvejledning en gang om ugen. Det gik også fint…. Smed ca. 7 kg. Holdet stoppede i januar måned, og så skulle jeg jo prøve at fortsætte. Men det holdt ikke ret længe, og tog lidt af dem på igen. En kollega fortalte mig om Dukan kuren, da hun havde hørt om den fra nogle veninder. Jeg søgte på nettet, og fandt ude og hjemmes folder. Prøvede at følge den sådan lidt på må og få med en god veninde.  Vi kunne ikke helt finde hoved og hale i folderen.  Jeg tænkte, det her går ikke! Prøvede at søge igen, og der VUPTI…. Dukanslankekur.dk. Der var råd, vejledning og spark bag i, når man faldt i. Ikke fordi min veninde ikke var god til det ;O) Men savnede noget mere at gå efter,  så det var lige det jeg skulle bruge!

Har du været på andre kure før?
Ork ja da :O) Tror jeg har prøvet det meste. Suppe kure, letigen, piller man skulle på toilettet af…. HELE TIDEN! Weight watchers osv. osv.

Hvad var reaktionen fra dine omgivelser på, at du valgte at gå på Dukan Kuren?
I starten var jeg lidt forsigtig med at plapre ud om det. Det havde jeg gjort så mange gange før. Og det var Ikke så sjovt, når de så, så en igen, og man havde taget det hele på. Men da angrebsfasen ligesom var overstået, og det begyndte at gå stærkt, kunne jeg mærke at det hjalp på selvtilliden. Og så fortalte jeg gladelig om kuren. Det har familie og venner respekteret og de har været flinke til at servere det jeg måtte spise. Så det har bare været dejligt :O)  Og en stor hjælp for mig

Hvilken fase er du i og hvor mange dage har du været på kuren i alt?
Jeg er i fase 2 nu, men om 2,5 kg er jeg ENDELIG i fase 3 YES!!! Foreløbig har jeg været på kuren i 184 dage. Jeg havde jo et lille vægttab inden Dukan på 7 kg. Men havde taget lidt af dem på igen. Efter vores sommerferie har jeg haft brug for en forlænget sommerferie…. Fy da!!! Så jeg har levet lidt i fase 3, i 1½ måned, hvor min vægt har ligget fuldstændig stabil. Blev faktisk lidt lettet over at der ikke skete mere end det. Men nu er jeg blevet helt rød bag i af alle de spark jeg har fået, af alle de fantastiske Dukan folk, at jeg nu er kommet op på hesten igen, og fortsætter i rigtig god dukanstil.

Hvor meget har du tabt dig?
I alt har jeg tabt 22 kg.

Er der noget du snyder med eller ikke overholder?
Det er ikke hver dag jeg får gået min daglige tur, selvom jeg nyder den, og egentlig er afhængig af den, det kan godt give mig dårlig samvittighed.  Specielt når vægten er stået stille de sidste 1½ måned. Men det gør mig glad, at jeg ikke har taget på. Så kæmper en kamp med mig selv, om lige at få smidt de sidste 3 kg. Det er sket en sjælden gang, der er røget noget inden bords, der ikke er helt efter tolereret. Men syntes egentlig det hører til sjælden hedder.

Hvad har været det sværeste ved kuren?
Syntes egentlig ikke rigtig der er noget der har været svært. Jo, så skulle det lige være det med at spise nok. Puuuha hvor man skal spise på den her kur.
Jeg har jo en sød tand, men der er jo et hav af kager og opskrifter til den søde tand. Så det er gået fint med det. Det kan være lidt svært når man er ude på restauranter f.eks. Der er det ikke altid dukan venligt mad.

Hvor meget motion har du dyrket og hvilken type motion?
Jeg må jo indrømme, at jeg ikke har været den aktiveste Dukaner, hvad angår motion. Jeg har prøvet at overholde mine daglige gå ture. Udover er jeg begyndt at cykle på arbejdet (ca. 3 km.) Det er vist det jeg kan prale af ;O)

Hvad er dit bedste trick eller din redning, når du har været lækkersulten?
Jeg er jo ikke den kreative, der bare lige blander nogle ingredienser, og vupti, så er der lige lavet noget  helt vildt overdrevet. Det er jeg så glad for at der er så mange andre på dukanslankekur der er super gode til. Så min redning har været chokotrøflerne og vanilje cheesy jogurt, som har været de hurtige. Og ellers lagkage hapsere, og Chokoladekagen med choko mousse i…. MUMS!!

Har du på noget tidspunkt været ved at give op og (hvis ja) hvad fik til at fortsætte?
Med den opbakning jeg har fået fra din side og  af alle Dukanerne, har jeg ikke været ved at gi op. Har kun haft brug for den lille pause. Som jo egentlig ikke har været en pause, men en periode med fase 3. Da jeg følte jeg var ved at være klar til fase 2 igen, blev jeg hjulpet godt på vej, med spark bag i, af de garvede Dukanere.

Hvad har vægttabet betydet for dig i hverdagen?
Jamen jeg oser jo af charme, selvtillid og lækkert hår. Min hverdag er fyldt med komplimenter, både fra folk jeg ikke rigtig kender, og bekendte jeg ikke har set i længere tid. Det er bare SÅ fedt!!! Glæd jer! At kunne gå ind i en almindelig tøjbutik og bare hoppe i en str. M Det er bare en helt ny følelse! I love it!

Har det haft nogen effekt på dit helbred?
Jeg har astma. Derfor har jeg ikke rigtig kunne starte op på at løbe. Føler mine lunger er ved at falde ud, hver gang jeg prøver. Jeg har i hvert fald givet astmaen skylden. Meeeeen mon ikke min overvægt også har haft en del af skylden. Som det ser ud lige nu, kan jeg i hvert fald mærke at der er sket en forbedring med vejrtrækningen. Nu kan jeg spille fodbold med min dreng, uden jeg hiver efter vejret.

Fortæl om en sjov eller positiv episode i forbindelse med dit vægttab!
Jeg har nogle gange problemer med at ramme tasterne på min Iphone. En dag skrev jeg det her inde på dukan facebook gruppen:
Så fik jeg endelig bagt den lækre chokoladekage. Den ser rigtig lækker ud. MEN FØJ HVOR DEN SMAGER, HAR GLEMT AT KOMME SÆD I!!!
Må sige at det kom der rigtig mange sjove kommentarer ud af den :OD Der skulle jo så selvfølgelig stå sød! Fik først set det lige da jeg havde trykket send…..ups ;O)
En anden episode: Min dreng på 6 år og jeg sidder på en isbar. Han sidder med den største is. Og jeg med min cola light. Da vi har siddet længe, og han ikke kan spise mere, kommer jeg til liiiige at tage en lille bid. Han løfter pegefingeren og siger MOR…. Er du nu også sikker på at du må det der? Man må sige at jeg har opbakning fra hjemme fronten, både af store og små ;O)

Hvad er det første du spiste/vil spise når du kommer i fase 3?
Tror det liver en gang ”abemad” (blandet frugt… med det i jeg må spise i fase 3) Og så en god gang vanilje creme til lavet af fromage fraich ;O)

Kan du holde vægten nede i fremtiden?
Det kan du sørme tro jeg kan Kent! Jeg har lært at det her er en livsstil. Og jeg skal aldrig se mig selv i en str. Puha bukser igen!


Ninapiies dagbog

Ninapies før- og efterbilleder


Kommentarer

13/10/2012 kl. 11:49
Sanne: Som Lucky skriver... skal du oprette dig. Så kan du fx. starte med at skrive dagbog inde i dagbogforummet. Det bliver så din dagbog Tak for dine søde ord.... Og jo selvfølgelig kan det lykkedes for dig!!!

SvendDellepude: IIIiihhhh tak Ja, der er ikke langt igen. Men syntes godt nok de sidste kg. her inden fase 3 er svære at komme af med. Jeg kan ikke rigtig følge med dig... du fører dig jo frem ;D Det er SÅ flot klaret med dig.... og kan jo grine af dit profil billede hver gang jeg ser et indlæg fra dig..... SÅ frisk gjort ;D

Lucky: Tihi.... tænker du på den med havfruen?? ;D Knuser
13/10/2012 kl. 11:36
Nina den var god,du har en god humor..

Sanne er du oprettet som bruger på forum ?
mig
12/10/2012 kl. 09:02
Du er sååå sej dejlig og sjov læsning
Og hold da op en forskel, du ser super lækker ud, du må være så stolt af dig selv og ja det må din familie også være af dig
Det er nu lidt sjovt at det er et billede der skal til før man selv opdager hvor slemt det står til, sådan var det også med mig
12/10/2012 kl. 09:58
Stort tillykke med de tabte kg! Det er jo noget af en forandring ss
12/10/2012 kl. 11:23
Flot, flot. Du ser SÅ godt ud.
12/10/2012 kl. 11:32
FLOT FLOT FLOT

Og smaddergodt interview.

Og nu til mit "standardspørgsmål", hehe - vil du løfte sløret for, hvor høj du er? Det er en oplysning, jeg stort set altid savner, når vi ser før/efter-indlæg, for det er jo ligeså meget en del af beretningen, som de andre tal. Synes i hvert fald jeg

Du er dælendylleme en flot pige :-D
12/10/2012 kl. 11:35
Iøvrigt, måden du beskriver din "pause" på, får du lige thumbs up for. Det sætter lige præcis ord på det, jeg "går og laver" lige nu. Den seneste måned har jeg fint spist på ægte Dukan-manér til de 3 hovedmåltider, men der er så i dagens løb sneget sig lidt "utilsigtet" indenbords, uden at jeg egentlig betragter det som at synde. Jeg har blot brug for denne "pause", og resultatet er, at jeg faktisk alligevel har tabt 2 kg. i den periode, og det er jeg rigtig glad for og lettet over, for så bliver fase 3 ikke så "farlig", som jeg frygtede.
12/10/2012 kl. 12:53
God læsning Nina,og flot kæmpet tilbage efter din "pause" dejlige billeder.
12/10/2012 kl. 14:28
IIiihhhh tak i dejlige kvinde mennesker. Bliver helt rørt nu
Trine@ Selvfølgelig skal du da ha svar på dit spørgsmål Jamen jeg er 173 cm. Ifølge Dukan mangler jeg 1½ kg. Men tror altså jeg napper lidt flere.... Kan godt være det ik går så stærkt pt. men ned stille og roligt går det da Ja, det tyder jo på at vi er meget ens lige for tiden.... Dejligt at høre det går stille ned af med kilogerne
Og til jer andre <3 Det kan godt være man selv skal ha viljen, får at tabe alle de kg. Men jeg ved at med jeres hjælp og STORE opbakning bl.a. igennem min dagbog, var jeg ik nået så langt!
Særligt Knus til dig Rita ( mig) <3 Du har virkelig været en STOR støtte for mig, både her og på facebook <3
Tak fordi i er her <3
12/10/2012 kl. 14:44
Der er ikke meget "lille havfrue" over det billede hvor jeg sidder på stenen hva
I er de hældige meget FÅ, der får lov at se de billeder.... de er nemlig gemt meget langt væk
12/10/2012 kl. 19:01
hej, er ny herinde, og har svært ved at finde ud af at skrive et indlæg, kan I hjælpe mig...??
og du ser godt ud, og gir mig mere blod på tanden, at når at det lykkes for alle jer andre, kan det vel osse lykkes for mig...)
12/10/2012 kl. 21:08
Ninapiie, hold nu op for et lækkert skår der er på vej ud på den anden side af cruisefasen Sejt at du stiller dig op til interview og fotos og det hele.
13/10/2012 kl. 12:10
jeps lige den
15/10/2012 kl. 07:22
Du er så sej. Flot gået.
Har selv kørt lidt fase 3 før tid og det stod heldigvis også standby, synes også, det gjorde det lettere at starte på fase 2 igen, at der ikke var kommet ekstra på, der skulle kæmpes med.
Kram Bitten
15/10/2012 kl. 09:56
Bitten: Følte egentlig at det var sådan lidt "forbudt" det jeg gjorde Men har fået rigtig mange tilbage meldinger om andre, der har gjort det samme, og netop som du skriver, det med ikke at ha taget noget på. Men givet den en lille pause ( hvis man kan sige det.... for der er jo stadig tænkt i dukan) Så man kan tage kampen op igen, med god samvittighed
Tak for dine søde ord.... Det varmer, her i efteråret
16/10/2012 kl. 12:33
Supergodt interview. Tak for deling din lille lækkermås
18/10/2012 kl. 14:35
Taaak søde PL Da så lidt.... det er jo rigtig motiverende med alle de dejlige komplimenter man får <3
mig
18/10/2012 kl. 20:31
Åhh søde Nina tak for knus, bare dejligt jeg har kunne støtte dig, gør jeg rigtig gerne for kan jo se du så gerne vil det her

Knuuuus ♥
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.