Jeg har mange problemer med at bollerne smager meget af salt så jeg ikke kan spise Det. Hvad gør i? Jeg følger opskriften.
Christel
09/02/2013 kl. 20:35 |
Jeg har indtryk af at de fleste af os får forskellige resultater. Det er vel nærliggende bare at skrue ned for saltet, så det passer med din smag.<br />
Når jeg laver dem bliver det noget underligt noget. Jeg mener jo at de indeholder for meget mejeriprodukt i forhold til havreklid. Men kan godt lide dukanbrødet. |
NyMaria
09/02/2013 kl. 20:47 |
Jeg bruger slet ikke salt når jeg bager dem.
|
Christel
09/02/2013 kl. 20:50 |
Mærkeligt. Hvad kan så give den salte smag
|
mype
10/02/2013 kl. 09:33 |
Jeg synes ikke de smager salt. Jeg tilsætter en anelse kardemomme og synes de er rigtig gode. Hvor meget salt kommer I i ?
|
NyMaria
10/02/2013 kl. 10:15 |
Jeg følger opskriften til fulde men uden salt, men alligevel smager de salt. Det er så meget at jeg får virkelig meget kvalme.
|
Catherina
12/02/2013 kl. 17:14 |
Jeg bager bollerne, og har bagt dem fra jeg startede i november, og tilsætter selv salt til dem.<br />
Jeg kender godt til det du nævner, da jeg selv fik lavet en potion, som var så saltet, den var uspiselig, eller næsten var. Jeg tilsætter det samme hver gang, incl salt og sukker.<br /> Men den ene gang de var MEGET salte, havde de fået mere i ovnen, faktisk alt for meget, da jeg bare slukkede ovnen, da jeg mente de var ok, og tænkte eftervarmen nok ikke ville gøre så meget.<br /> Da jeg tænkte, "Hmm, jeg burde nok have taget dem ud i stedet", var de allerede MEGET mørke.<br /> <br /> Min teori er, at det er havrekilden eller hvedekilden, som afgiver en salt smag, nu mere den får (Eller en af de andre ting i dem), så måske får du givet dem for meget, eller ved for høj varme.<br /> <br /> Det skal så siges, at efter jeg fik givet en potion som fik for meget, fik jeg givet dem for lidt gangen efter, og de var endnu mere uspiselige, de var nærmest skumle.<br /> <br /> Jeg ved ikke hvor mange gange du har forsøgt at lave dem, men i min ovn er det ca 30-35 minutter, hvor jeg holder øje med dem fra ca 20-25 minutter inde i bagetiden, og mærker på dem og checker farven.<br /> Tror man måske skal prøve sig lidt frem, og ovne er forskellige, ligesom vores smag. |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14