Hvor meget Dukan brød må man spise i angrebsfasen?
allaballas
13/02/2013 kl. 00:28 |
Det samme sker for mig når jeg laver brødet ;-(
|
jenyla
13/02/2013 kl. 00:36 |
Hej<br />
Mit brød bliver heller ikke ret højt - jeg laver dobbelt portion, for det passer i den ret store og supergode rugbrødsform, som jeg har. Men det bliver heller ikke ret højt - det er smalle skiver.<br /> Det smager rigtig godt, jeg kunne slet ikke undvære det.<br /> I mit er der bagepulver - jeg bruger denne opskrift:<br /> •12 spiseskefulde havreklid.<br /> •6 spiseskefulde hvedeklid<br /> •5 spiseskefulde yougurt, fromage fraise eller skyr<br /> •1 æg plus æggehvide fra 1 æg<br /> •1 teskefuld bagepulver<br /> •En lille smule salt<br /> Der kan evt. tilsættes nogle krydderier.<br /> Fremgangsmåde<br /> Pisk æg, tilføj yoghurt, og derefter resten af ingredienserne og rør godt sammen.<br /> Hæld i en bageform (til brød)<br /> Sæt i ovn i ved 175 grader 30 minutter og derefter 150 grader 10 min.<br /> Vær opmærksom på, at brødet ikke hæver så meget som almindeligt brød.<br /> |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14