Oprettet af catalina d. 04/09/2013 kl. 20:40

Dukanbrød/boller

Efter 3 dage i angrebsfasen, som jeg regnede med at jeg skulle være i i 7 dage, er min mave slået helt i stykker og tænkte derfor at brød måske kunne være godt - men jeg synes det er lidt forvirrende med opskrifterne, hvad de høre til, så må man spise dem i angrebsfasen - og er der andre der har haft samme problemer som mig?


Vibeke1965

05/09/2013 kl. 07:39
Dette brød må du spise i angrebsfasen - skær brødet i skiver, og regn ud, hvor meget havreklid der er i hver skive, så er det nemt at holde styr på rationen.<br />
<br />
• Ingredienser<br />
• 12 spiseskefulde havreklid.<br />
• 6 spiseskefulde hvedeklid<br />
• 5 spiseskefulde fromage fraise 0&#37; (eller 0&#37; youghurt naturel, 0&#37; friskost eller lign.)<br />
• 1 æg plus æggehvide fra 1 æg<br />
• 1 teskefuld bagepulver<br />
• En lille smule salt<br />
Der kan evt. tilsættes nogle krydderier.<br />
Fremgangsmåde<br />
Pisk æg, tilføj yoghurt, og derefter resten af ingredienserne og rør godt sammen.<br />
Hæld i en bageform (til brød)<br />
Sæt i ovn i ved 175 grader 30 minutter og derefter 150 grader 10 min.<br />
Vær opmærksom på, at brødet ikke hæver så meget som almindeligt brød.<br />

Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.