Oprettet af Ludo d. 01/08/2012 kl. 17:26

Er disse ting no go?

Hej alle tabere!<br />
<br />
Jeg er pt på udkig efter ting der er nemme at have med i tasken, og købe ved eventuel sult.<br />
<br />
Har fundet disse to ting, som jeg selv lige går til grænsen. Men vil lige høre jeres mening.<br />
<br />
<br />
Kyllingepølser:<br />
90 pct kyllingekød, vand, salt, proteintarm, muskat, peber, sennep, selleri, chili og hvidløg.<br />
<br />
160 kcal, 19 g protein, 0,1 kulhydrat, 9 g fedt - 2.4 g mættet.<br />
<br />
<br />
Laksepate:<br />
Laks 53pct, rapsolie, mølkeprotein, majsstivelse, tomatpure, krydderier.<br />
<br />
170kcal, 9.4 protein, 4.5 kulhydrater, 12.7 g fedt.<br />
<br />
<br />
Min umiddelbare tanke er at pølerne er okay, men pateen vil jeg gerne have ekstra bud på.<br />
Ved godt at det ville være bedst at lave pureen selv, men som sagt så er det til at tage den sult med, som man ikke lige har mad med til <br />
<br />
Mvh Ludo


mig

01/08/2012 kl. 17:43
Vil sige det sammen som dig selv, pølserne kan lige gå an, du skal nok ikke spise dem hver dag Laksepate ser ikke så godt ud, den ville jeg holde mig fra
mig

01/08/2012 kl. 17:44
Mange steder kan du købe noget kylling som er stegt, det kunne måske bruges
Ludo

01/08/2012 kl. 17:52
Faldt over pølserne, da det netop ikke have sådan noget der var stegt Tror der røg knap 10 pølser i går til at stille sulten, og flere til hunden. Og tænkte at de var fine nok da de er uden mel osv.<br />
<br />
Er det pga fedt procenten i patéen? For tænker at fx røget laks indeholder meget mere fedt.<br />
mig

01/08/2012 kl. 17:58
Ja men der er jo også majsstivelse+ olie i Jep men man skal helst heller ikke spise røget fisk eller andre røgvarer i store mængder også fordi der godt kan være meget salt i som jo binder væsken.
mig

01/08/2012 kl. 17:59
Ang. kød osv skal du helst holde dig under 10 &#037; fedt
Ludo

01/08/2012 kl. 18:46
Det skal lige tilføjes at jeg snakker om cocktail pølser, og jeg spiste ti af disse - ikke de store <br />
<br />
Jeg holder mig også under de 1o pct, syntes bare at jeg har læst at fisk gerne må være federe... Jeg dropper pateen og giver den til manden!<br />
mig

01/08/2012 kl. 18:56
hehe, ja så er det jo ikke så mange <br />
<br />
Ja men nu er der jo andre ting i pateen for havde det været ren fisk ville jeg også ha sagt det var ok
admin_kent

01/08/2012 kl. 19:01
kyllingepølser kan du finde på listen over tolererede madvarer.
Nypips

01/08/2012 kl. 19:20
Dvs at det røget laks jeg har spist til aften faktisk var no go???
admin_kent

01/08/2012 kl. 19:40
jo, du må godt spise røget laks. Røget laks er faktisk den eneste røget fisk, der er på listen over tilladte madvarer, hvilket måske kan være fordi, at man i Frankrig ikke spiser så meget røget fisk. (det er kun et gæt) For det virker underligt, at det skulle være den eneste røgede fisk man må spise, da der jo er en del forskellige typer røget fisk.<br />
Som mig skriver, skal man være opmærksom på, at det indeholder salt, specielt industrifremstillet koldrøget fisk, hvor der sprøjtes en saltlage ind i fisken.<br />
<br />
Røget fisk saltes og skylles før det ryges og laver man det hjemme, vil indholdet af salt sandsynligvis være en del mindre, eller hvis det er købt et sted, hvor de selv ryger fisken.
mig

01/08/2012 kl. 21:04
Tror du har ret Kent, jeg spiser altså også alt i fisk som er røget men tænker mig om hvor tit pga. salten <br />
Har prøvet at skulle ryge laks selv men føj det blev ikke godt, tror jeg brugte for meget af det der savsmuld hehe nå men når jeg får mod på det prøver jeg lige igen for elsker varmrøget laks
admin_kent

01/08/2012 kl. 21:12
ja, jeg laver selv varmrøget laks på grillen nogle gange og det er nu ret godt. Det kan dog være lidt besværligt, da man skal holde øje med temperaturen hele tiden. Jeg laver det faktisk normalt uden at salte fisken og det bliver ganske godt.
mig

01/08/2012 kl. 22:16
Hvad skal temperturen være ? og hvor meget skal man bruge af savsmuld ? hvad krydder du det med ? Kan du ikke lige lave en video hehe
Nypips

01/08/2012 kl. 22:30
TAk for hjælpen ville sgi da være ærgerligt her på 4. dag at have spist noget jeg ikke måtte
Trine

01/08/2012 kl. 23:23

<div class="bbcode_quote">
<div class="bbcode_quote_head">Quote:</div>
<div class="bbcode_quote_body"><b>Citat fra mig den August 1, 2012, 22:16</b><br />
Hvad skal temperturen være ? og hvor meget skal man bruge af savsmuld ? hvad krydder du det med ? Kan du ikke lige lave en video hehe</div>
</div>
<br />
Mig, jeg har en knaldgod opskrift, hvor du ikke bruger røgesmuld, men "røgeflis" eller "chunks" på din grill. Jeg kan linke til den via FB, hvis du er interesseret.<br />
<br />
Og den er IKKE saltet først, så den er "thumbs up" for Dukan :-D
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.